İzleyiciler

10 Mart 2013 Pazar

BREZİLYALI MODELLER

BREZİLYALI TOP MODELLER İÇGİYİM ÇEKİMLERİ İÇİN İSTANBULDALAR


Brezilyalı top modeller çekimler sırasında kamera hataları ile zor duruma düştüler. İstanbulda ünlü çamaşır markalarının katalog çekimleri için bulunan mankenler zaman zaman zor anlar yaşadılar. güzellikleri ile göz kamaştıran güzeller istanbul sokaklarının ilgi odağı oldular.Görsel
Anna Beatris çekimlerde bakışları ve duruşu  ile içgiyim in önüne geçti.Dudakları silikonlu model süper lig futbolcularınında gözdesi oldu. Belkide milli gelinimiz olacak.
Görsel
sancler franz verdiği pozlarla sexi kişilini öne çıkardı. Gecelik modellerini çok ustaca sunan stili ile tarz yarattı. 2013 bahar ve yaz modellerinin belirlenmesinde belirleyici oldu. Tüm modacıların hem fikir olduğu top model görenleri çok etkiledi. Gizemli brezilya kızlarını zevkle izleyenlerdenim.
Görsel

Marta strech uğradığı giyim kazasında zor anlar yaşadı. Bazen modeller bilerek frikik verirler. Gerçekmi kurgumu bilinmez ama kaza sexi modele ilgiyi artırdı. sexy içgiyim firmalarının aranan ismi olmayı başaran Marta Strech ülkemize daha öncede iki kez gelmiş.
Görsel
Liliane Ferrarezi cesur pozlar vererek isminden bahsettirmiştir. asıl mesleği mimar olan genç yıldız manken olma tercihini kullanmıştır. 
Görsel
Caroline Francischini pembe sütyen takımları ile engüzel içgiyim pozlarını vererek kapak olmayı başarmıştır. Asıl mesleği öğretmenlik olan caroline mesleğini yapmaya fırsat bulamadığından şikayetçi. tekstil dünyası için bulunmaz bir yüz olan top model mütevaziliği iile herzaman öne çıkmayı başarmıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder